44 tuning- czy ktos cos o nich wie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xryba
    Classic
    • 2010
    • 7

Zamieszczone przez dylan80
    zdesztą za synchronizacje świateł na krakowskiej i zywieckiej/lwowskiej
    Jak skrecasz w lewo na Krakowska i masz zolte swiatlo to musisz jechac conajmniej 50km/h w zakrecie. Mniejsza predkosc oznacza, ze na 100% wjedziesz w kogos z prawoskretu, ktory ma juz zielone.
    Na tych swiatlach nie ma w ogole czasu miedzyzielonego.
    Zamieszczone przez dylan80
    ak francuzi wymislili synchronizacje świateł nad tunelami , na rondzie piastowskiej , konopnickiej, cieszyńskiej i andersa, to 3 razy w tygodniu wypadki były.........
    Nie chodzilo nawet o dzwony ale o gigantyczne korki
  • Moza
    Ambiente
    • 2009
    • 101

Witam na Wiosenke mam zamiar troszke 'zUpgreadowac' Moja Octavie, a konkretnie Wtryski+ chip. znalazlem ciekawa firme w opolu czy moglby mi ktos cos o nich powiedziec, czy cos u nich robiliscie, slyszeliscie jakies opinie?????
    Profesjonalny chiptuning i tuning silników diesel i benzyna (również ciężarowe), chip tuning - zwiększ moc, obniż spalanie. Pomiary na hamowni.

lub ewentualnie jakie konkretne firmy polecilibyscie mi w okolicach CZestochowa-Opole-Katowice.
    z Gory dzieki PZdro
    _/_/_/_/Artek\_\_\_\_

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

w katowicach masz dwóch naszych tunerów którzy wiedzą co robią poszukaj użytkowników aligator,Krzych

Komentarz

• arci9
        RS
        • 2004
        • 2007

Zamieszczone przez Moza
        http://www.44tuning.pl/
        widziałem , że chyba jako jedynie na rynku maja w ofercie chip tunning do Toyoty.
        Sam jestem ciekaw jaką mają opinie w świecie ?

Komentarz

• dariuspolo
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1168

Zamieszczone przez Moza
          lub ewentualnie jakie konkretne firmy polecilibyscie mi w okolicach CZestochowa-Opole-Katowice.
          ...zdecydowanie polecam Katowice lub druga placowke firmy Wojtka w Wroclawiu.

Firme 44 pamietam jeszcze ze starych czasow (o ile mnie pamiec nie myli siedziba byla w Narok-u lub okolicy, pozniej przeniesli sie na Wroclawska w Opolu na przeciw McDonalda),
          kiedys zajmowali sie glownie "wiejskim tuningiem" (spojlery, swiece, tlumniki, magnetyzery i sportowe filtry) pomimo iz wlasciciel duzo jezdzil na rajdach, czy do dzisiaj sie cos zmienilo- nie wiem, jedyne co pamietam to z elektronika wtedy nie mieli wiele wspolnego.

Znajomy mial u nich robic G4 z 216, opowiadal iz bazowy program dostaja z gory, co z tego wyszlo niewiem.
          T4 CARAVELLE AXG 150PS/295Nm
          SEAT ALHAMBRA BLT 180PS/385Nm
          Zuzycie paliwa

Komentarz

• Deo
            RS
            • 2009
            • 1729
            • Volkswagen
            • CRMB 2.0 TDI 150 KM

Mój ojczulek miesiąc temu chipował u nich Focusa 2 z 90 na 109 KM i zapłacił za to jakieś 2k PLN :roll:
            Pozdrawiam,
            Grzesiek

Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
            Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB

Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]

Komentarz

• Moza
              Ambiente
              • 2009
              • 101

No ladnie tam kasuja. Wyczytalem wlasnie gdzies ze na 'japoncach' sie dobrze znaja.A kto wie co z naszymi furami by zamotali. ;]
              djczas :no O katowicach i Wroclawiu wiem ale wlasnie ich mam na miejscu i chcialem sie dowiedziec conieco
              _/_/_/_/Artek\_\_\_\_

Komentarz

• loru
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 4286
                • Octavia II (1Z3)
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez Moza
                O katowicach i Wroclawiu wiem ale wlasnie ich mam na miejscu i chcialem sie dowiedziec conieco
                no to się dowiedziałeś :P , jedz tak gdzie sprawdzone a w drodze powrotnej na pewno będziesz miał okazję sprawdzić co chłopaki "poprawili"
                O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

Pracuję...